Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Pila ceramica de unghii, 175 mm - Zwilling PREMIUM

Cod: 88401351

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 98 lei
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Pila de unghii ceramica Zwilling Premium cu suprafata de pilire grosiera si fina pentru scurtarea, modelarea si sigilarea delicata a unghiilor. Pila ceramica este rezistenta si foarte delicata cu unghiile.

Aceasta pila ceramica de unghii netezeste si sigileaza unghiile fara a le ascuti. Pila ceramica durabila are atat o parte cu granulatie grosiera, cat si una cu granulatie fina pentru scurtarea si netezirea unghiilor. Manerul din plastic ergonomic, varful rotunjit si canelurile laterale asigura un confort de utilizare exceptional si ofera degetelor dvs. aderenta pe pila pentru a va permite sa va modelati unghiile cu usurinta. In pachet este inclusa si o husa de protectie pentru depozitarea pilei ceramice pentru unghii.

CUM SE UTILIZEAZA: Pilele ceramice se utilizeaza in acelasi mod ca si cele din safir. Pilirea frecventa mentine forma si lungimea corecta a unghiilor. Pila trebuie folosita usor si drept de-a lungul unghiei si intr-o singura directie. Folositi partea grosiera pentru a preforma unghia si partea fina pentru a o netezi. In cazul pilelor ceramice, netezirea se refera in mod specific la sigilarea si lustruirea zonei pilite. Ulterior, pe suprafata unghiilor se poate aplica un tratament de ingrijire sau ulei de ingrijire a unghiilor.

Pila ceramica este usor de intretinut. Este eficienta si se curata rapid si usor. Este suficient sa o clatiti sub jet de apa, sa eliminati excesul si sa o uscati cu grija. Se recomanda ca pila cu teaca sa fie pastrata intotdeauna in suport.

Lungime: 175 mm

Caracteristici
Cod 88401351
Brand Zwilling
Categorie Pile unghii
Gama Zwilling PREMIUM
Tip produs pila unghii
Material ceramica
Dimensiuni (mm) 175
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri