Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Dispozitiv pentru indepartare par facial, aluminiu - Zwilling TWINOX

Cod: 88323090

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 138 lei
În 6 rate: 23 lei/lună
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Dispozitiv de indepartare a parului facial Zwilling Beauty pentru indepartarea usoara a firelor de par fine nedorite.

Dispozitivul de indepartare a parului facial Premium este perfect pentru eliminarea cu usurinta a parului facial nedorit si fin. Spirala igienica din aluminiu prinde firele de par direct de la radacina si le indeparteaza usor. Ideal pentru utilizare pe barbie, buza superioara, obraz si frunte.

Folositi ambele maini pentru a prinde dispozitivul de indepartare a parului facial, tinand unul dintre manerele colorate in fiecare mana. Utilizati degetul mare si degetul aratator pentru a intoarce partea superioara de culoare metalica. Acordati atentie directiei sagetilor, acestea trebuie sa se indrepte spre interior atunci cand tineti produsul in fata dvs. Rotirea in directia sagetilor face ca unealta sa fie functionala. Asezati partea din fata a spiralei curbate pe partea fetei unde urmeaza sa fie indepartat parul. Prin rasucire, spirala prinde firele de par si le smulge de la radacina. Pentru zone mai mari, asezati dispozitivul de indepartare a parului facial intr-un unghi usor fata de piele. Pentru rezultate precise, asezati doar partea din fata a spiralei pe piele.

Dupa utilizare, dispozitivul de indepartare a parului facial poate fi curatat cu o carpa umeda sau cu un sapun delicat pentru a indeparta resturile de par si particulele mici de piele. Din motive de igiena, aparatul de indepartare a parului facial trebuie curatat dupa fiecare utilizare.

  • Lungime: 11,5 cm
  • Latime: 10 cm
Caracteristici
Cod 88323090
Brand Zwilling
Categorie Pensat
Gama Zwilling TWINOX
Material aluminiu
Dimensiuni (mm) 120

Review-uri

0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri