Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Pieptene pentru gene, plastic - Zwilling PREMIUM

Cod: 88325090

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 85 lei
Disponibil: În stoc
Descriere

Pieptene de gene Zwilling Premium, cu dinti din otel placat cu aur, pentru gene perfect definite.

Comodul pieptene pentru gene Premium cu dinti din otel placat cu aur aluneca fara efort printre gene si indeparteaza excesul de rimel. Separa si defineste genele, astfel incat acestea sa para bine ingrijite si extinse. Pieptenele se pliaza pentru a proteja dintii de deteriorare si contaminare.

CUM SE UTILIZEAZA: Folositi pieptenele pentru gene imediat dupa aplicarea rimelului, atat timp cat rimelul este inca umed. Urmariti cu atentie curbura genelor de la baza pana la varfuri. Daca aplicati mai mult de un strat de rimel, pieptanati genele dupa fiecare strat pentru a obtine rezultate mai bune. ATENTIE: Utilizati oglinda atunci cand folositi pieptenele in apropierea ochilor. Produsul are margini ascutite. Evitati contactul direct cu ochii.

Dupa utilizare pieptenele pentru gene poate fi curatat cu o carpa umeda sau cu un sapun cu formula blanda. Apoi se usuca bine si cu grija cu o carpa si se depoziteaza pliabil. Din motive de igiena, pieptenele pentru gene trebuie curatat dupa fiecare utilizare.

Lungime: 120 mm

Caracteristici
Cod 88325090
Brand Zwilling
Categorie Accesorii machiaj
Gama Zwilling PREMIUM
Material plastic
Dimensiuni (mm) 120
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri