Coș

Despre noi

despre noiKitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru ca a fost creat din pasiunea noastra pentru viata si pentru gatit si vrem sa vina in intampinarea tuturor celor care, ca si noi, impartasesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vietii !

Ce vei gasi altfel la KitchenShop este in primul rand calitate. Daca ti-ai dorit vreodata acele cutite care nu se tocesc ani la rand, sau tigaia care nu lipeste nici un fel de mancare, sau cratitele care gatesc uniform si suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, razatori rezistente si bine facute, acum le poti avea !
Bucatari amatori sau profesionisti, fiecare va gasi aici ceea ce isi doreste. Nu una sau doua ci toate ustensilele din bucatarie la care te poti gandi: peste 5000 de vase si instrumente de gatit de cea mai buna calitate sunt doar la un click distanta !

Ne-am informat, am experimentat si apoi am mers la producatorii care azi reinventeaza gatitul in lume. Acestia au dezvoltat tehnologii inovatoare, creand produse durabile si accesorii care usureaza fantastic munca din bucatarie. Am ales pentru KitchenShop dintre cele mai bune marci existente, pe multe dintre ele aducandu-le pentru prima data in Romania. Intra pe site si vei afla de ce marci precum Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels sunt atat de apreciate in lume. Cauta apoi produsele care te intereseaza si incearca-le.
Vei gusta diferenta !