Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Oglinda cosmetica cu LED, 10 cm - Zwilling PREMIUM

Cod: 88320090

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 165 lei
În 6 rate: 27,5 lei/lună
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Oglinda de machiaj compacta Zwilling Premium LED cu marire de 10x si maner multifunctional, ideala pentru machiaj sau alte proceduri cosmetice.

Oglinda de machiaj LED premium reincarcabila compacta, cu marire de 10x si maner multifunctional. Marirea de 10x este ideala pentru proceduri cosmetice detaliate, cum ar fi aranjarea sprancenelor. Rotiti manerul pentru a porni sau opri iluminarea alba cu un singur nivel, lumina zilei.

Iluminarea LED pe marginea oglinzii este ideala pentru iluminarea uniforma a fetei si fara umbre. Cand este nepliata, oglinda ofera flexibilitate in manipulare. Poate fi tinuta cu usurinta in mana fara a atinge suprafata oglinzii si poate fi asezata pe o suprafata folosind manerul. Cand este pliat, manerul protejeaza geamul oglinzii.

Diametrul oglinzii: 10 cm.

Include cablu de incarcare USB si carpa din microfibra.

Utilizare: Porniti iluminarea LED rotind manerul. Marirea de 10x este ideala pentru lucrari detaliate aproape de fata. Utilizatorul primeste o reflexie clara doar de la o distanta de aproximativ 15 cm. Distanta poate varia in functie de utilizator. Manerul rotativ la 360° permite oglinzii sa fie folosita ca oglinda de mana si oglinda de masa.

Incarcare: Oglinda trebuie incarcata numai atunci cand este oprita, cu manerul in pozitia OPRIT. Oglinda poate fi incarcata complet cu cablul furnizat (micro USB) si este complet incarcata cand indicatorul LED este verde.

Depozitare: Opriti oglinda. Pastrati oglinda intr-un loc uscat, la temperatura camerei, fara lumina directa a soarelui. Curatare: curatati oglinda cu atentie cu carpa din microfibra furnizata.

Caracteristici
Cod 88320090
Brand Zwilling
Categorie Oglinzi cosmetice
Gama Zwilling PREMIUM
Dimensiuni (mm) 100
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri