Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Pila unghii, inox, 130 mm - Zwilling TWINOX M

Cod: 47201401

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 115 lei
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Pila de unghii premium din safir, cu acoperire PVD, marca Zwilling TWINOX M, cu suprafata grosiera si fina pentru scurtare si modelare.

Aceasta pila de unghii din safir combina design-ul traditional, alaturi de cele mai recente procese de fabricatie si materiale de calitate pentru cele mai inalte standarde in ingrijirea personala. 

Pila are atat o parte grosiera, cat si una fina pentru scurtarea si netezirea unghiilor, in timp ce varful serveste la curatarea acestora. Dimensiunea si forma manerului este special adaptata mainilor barbatilor. Acoperirea elaborata PVD negru mata creste rezistenta la zgarieturi si durabilitatea acestuia.

Cum se utilizeaza
Pila de unghii este unul dintre cele mai importante instrumente de manichiura. Pila trebuie plasata direct pe unghie si miscata intr-o singura directie. Partea cu granulatie grosiera scurteaza si modeleaza unghia, iar partea cu granulatie fina netezeste marginile si colturile. Dupa utilizare, aplicarea unui ulei de ingrijire a unghiilor va preveni ruperea unghiilor fragile.

Intretinere 
Daca este folosita doar pentru pilirea unghiilor, o pila buna va dura multi ani. Daca este folosita frecvent, pilirea prafului (keratina) de pe unghii poate infunda suprafata, rezultand o pilire mai putin eficienta. Pila de unghii poate fi curatata cu usurinta cu o perie de mana sub jet de apa (adaugati putin detergent daca este necesar). Este important sa uscati cu atentie pila cu un prosop fara puf sau chiar cu un uscator de par. Ulterior, pila de unghii va fi la fel de buna.

Caracteristici
Cod 47201401
Brand Zwilling
Categorie Pile unghii
Gama TWINOX M
Tip produs pila unghii
Material inox
Dimensiuni (mm) 130

Review-uri

0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri