Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Oglinda cu senzor, 20 cm - simplehuman

Cod: ST3016

5.0 1
Preţ: 1090 lei
În 6 rate: 181,67 lei/lună
Prețul conține taxa de timbru verde în valoare de 0,89 lei (TVA inclus).
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Oglinda cu senzor de la simplehuman, cu montare pe perete, este o aglinda a viitorului, instrumentul perfect pentru un machiaj desavarsit.

Oglinda cu senzor lumineaza automat pe masura ce va apropiati de aceasta. Sistemul sau de lumina tru-lux stimuleaza lumina solara naturala, permitandu-va sa observati variatia completa a culorii, astfel incat sa obtineti un machiaj fara cusur.

Bratul telescopic din inox, va ajuta sa fixati fara efort oglinda in pozitia dorita. Aceasta versiune cu fir (100-240V) se monteaza direct pe perete.

Oglinda are o putere de marire de 5 ori - ideala pentru a oferi detalii exceptionale, permitandu-va totodata sa va observati intreaga fata.

Sistem de lumina tru-lux

Avand o putere de 600 lux, lumina LED-urilor este dispersata uniform cu ajutorul micro-reflectoarelor dispuse pe inelul exterior, asa incat sa nu aveti pierderi de lumina sau puncte fierbinti.

Cu un indice de redare a culorilor (CRI) de 90, sistemul de lumina tru-lux simuleaza indeaproape lumina solara naturala si spectrul complet de culori pentru a scoate in evidenta fiecare detaliu.

LED-urile oglinzii cu senzor au fost testate si evaluate ca fiind noi, dupa 40.000 de ore de utilizare, adica echivalentul a 1 ora pe zi, zilnic, de mai bine de 100 de ani.

Tehnologia multi-sens

Senzorul are o tehnologie multi-sens care se adapteaza comportamentului tau - lumineaza automat pe masura ce fata dumneavoastra se apropie de oglinda. In timpul utilizarii senzorul devine mai sensibil, astfel incat nu se va opri in mod neasteptat. Aceasta are un sistem eficient, oprindu-se automat, dupa ce nu mai utilizati oglinda.

Brat telescopic

Bratul ajustabil din inox asigura o reglare usoara fara efort.

Caracteristici

  • Material: inox;
  • Luminozitate: 600 lux;
  • Indice de redare a culorii: 90 CRI.
  • Dimensiuni atunci cand bratul sau nu este intins (Lxl): 34,2 x 7,8 cm (lungimea poate fi si de 40,6).
  • Dimensiuni atunci cand bratul sau este intins (Lxl): 28 x 23 cm (lungimea poate fi si de 34,2).

 

Caracteristici
Cod ST3016
Brand simplehuman
Categorie Oglinzi cosmetice
Material inox
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri