Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Set 2 instrumente pentru indepartare impuritati - Zwilling TWINOX

Cod: 88326094

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri
Preţ: 189 lei
În 6 rate: 31,5 lei/lună
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Setul de 2 instrumente pentru indepartarea punctelor negre din seria TWINOX® de inalta calitate este ideal pentru indepartarea delicata si igienica a impuritatilor pielii. Setul include un dispozitiv de indepartare a punctelor minore si un extractor de puncte negru pentru a elimina punctele mai mari.

Manerul tactil special dezvoltat previne alunecarea motiv pentru care poate fi utilizat pentru a indeparta in mod precis impuritatile pielii. Spre deosebire de indepartarea manuala a impuritatilor pielii, utilizarea instrumentelor are avantajul ca bacteriile nu intra in contact direct cu porii deschisi si astfel riscul de inflamatie este redus.

Buclele rotunde ale dispozitivului de indepartare a punctelor negre sunt plasate si utilizate selectiv pe punctele individuale ale pielii. Cu o presiune usoara pe zona selectata, porii se deschid si depunerile acumulate sunt indepartate usor. Datorita aderentei speciale la atingere, instrumentul se asaza perfect in mana si permite o utilizare precisa fara alunecare.

Pensele extractorului de puncte negru pot fi folosite pentru a extrage cu grija puncte mai mari. Forma de cleste a extractorului pentru puncte negre permite inchiderea igienica a impuritatilor pielii ce se deschid. Impuritatile din piele sunt indepartate cu o usoara presiune asupra pensei si pot fi extrase si indepartate prin aducerea capetelor pensei inainte. Datorita aderentei speciale la atingere, extractorul se asaza perfect in mana si permite o utilizare precisa fara alunecare.

Caracteristici:

- Indepartarea eficienta, blanda si igienica a impuritatilor minore ale pielii;

- Maner tactil pentru o aplicare precisa;

- Material igienic din inox, mat;

Dupa utilizare curatati foarte bine ambele instrumente.

Caracteristici
Cod 88326094
Brand Zwilling
Categorie Twinox
Gama TWINOX
Nr. piese 2
Material inox
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri