Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Forfecuta combi unghii-cuticule 90 mm - Zwilling Classic Inox

Cod: 47540091

3.0 1
Preţ: 149 lei
În 6 rate: 24,83 lei/lună
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Forfecuta combi pentru unghii si cuticule, marca Zwilling, 90 mm dimensiune, din inox polisat.

Folosind aceasta forfecuta veti avea un dublu avantaj, deoarece va ajuta sa modelati forma unghiilor asa cum doriti dumneavoastra si asigura si o manichiura impecabila prin eliminarea pielii moarte si a cuticulelor desprinse de pe patul unghial.

Aceasta forfecuta este mica, puternica si cu lamele scurte si curbate. Putand fi folosita pentru a taia si a da forma unghiilor atat de la maini, cat si de la picioare. Si are un varf curbat si ascutit pentru a putea lucra cu ea in locurile mai senzitive ale unghiilor si pentru a elimina cu usurinta cuticulele desprinse. Este securizata de un surub ce permite forfecutei sa fie ajustata.

O forfecuta de calitate este caracterizata de actiunea de taiere pe care o exercita. Aceasta actiune trebuie sa fie una egala si usoara. O alta caracteristica sunt manerele forfecutei, acestea trebuie sa fie confortabile.

Seria de produse Zwilling Beauty cuprinde game selecte de inalta calitate cu produse din inox si otel nichelat, pentru manichiura, pedichiura, cosmetica, pensat, barbierit si tuns.

Caracteristici
Cod 47540091
Brand Zwilling
Categorie Forfecute
Tip produs forfecuta unghii
Gama Classic Inox
Tip produs forfecuta cuticule
Material inox
Suport Cutie
Review-uri
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie review-uri